Flaş Haber

19 Aralık 2013 Perşembe

Dead Trigger 2 Yeni Haritalar ve Çin Bölümü Eklendi.



Madfinger Games, Android ve iOS cihazlar için geliştirilmiş en başarılı oyunlardan olan Dead Trigger 2 için şu ana kadar yayınladığı en büyük güncellemeyi yayınladı. Milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynananDead Trigger 2'ye kısa bir süre önce farklı bir güncelleme daha gelmişti. Oyuna yeni içerikler ve zorluk dengelemeleri getiren bu yamanın ardından çıkarılan bu yama ile oyunda yer alan içerik neredeyse 2 katına çıkarılıyor. Yamadaki en büyük yenilik Çin haritasının ve yeni tek kişilik hikaye görevlerinin oyuna eklenmesi olmuş. Bunun yanında aralarında balyozların ve palaların da olduğu 6 adet yakın dövüş silahı oyunda bizi bekliyor.
Dead Trigger 2'ye getirilen 0.3.0 güncellemesi ile oyun ekonomisi de köklü bir değişikliğe uğruyor. Artık görevlerden çok daha fazla para kazanabiliyoruz; fakat buna bağlı olarak silahların ve geliştirmelerin fiyatları da artıyor. Ama ilk izlenim olarak şunu söylemek gerekirse, artık istediğiniz bir silahı satın almak veya geliştirmek için para toplama işi daha kısa sürüyor.
0.3.0 güncellemesi ile getirilen bir başka güzel yenilik ise Achievement sistemi olmuş. Belirlenen bazı kriterleri gerçekleştirdiğimizde kazanabileceğimiz Achievement'ler bizi altın ile ödüllendiriyor. Hatta oyundaki 0.3.0 güncelleştirmesi öncesindeki kazanımlarımız da Achievement ve altın olarak bize dönüyor.
Dead Trigger 2 haritası da elden geçirilmiş. Oyuna Çin bölümlerinin eklenmesi nedeniyle artık oyunda bütün kıtaları tek bir harita üzerinde görebiliyoruz ve bütün görevler yan yana listeleniyor. Her kıta için görev sayısının arttığı da gözlemlenmekte.
Yılbaşına özel gizli içerikler, yeni mekanlar, sohbet sistemi gibi değişiklikler de bu devasa güncellemenin oyuna kazandırdığı diğer yenilikler. Eğer güncellenmiş olarak Dead Trigger 2 indirmek isterseniz bu bağlantıları kullanabilirsiniz:
Dead Trigger 2
Dead Trigger 2Android için Zombi Oyunu
Dead Trigger 2
Dead Trigger 2iPhone ve iPad için Dead Trigger 2 Oyunu


Alıntı: Tamindir.Com

0 yorum: