Flaş Haber

2 Kasım 2013 Cumartesi

Ben de Özledim (dizi) Star Tv'de yayına başladı...

Ben de ÖzledimEflatun Film tarafından yapılıp Star TV'de Çok yalnızım, n'olur dağılmayın lan! sloganıyla yayınlanan komedi türündeki Türktelevizyon dizisi. Başrollerini Ali AtaySerkan Keskin ve Osman Sonant'ın paylaştığı, oyuncuların, yayından kaldırılan ve 3 sezon boyunca TRT'de yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun'dan sonra yaşadıklarını anlatır. Dizi hakkında ilk duyuru 4 Eylül 2013 tarihinde, dizinin yapımcısı Funda Alp tarafından resmi Twitter hesabında yapılmıştır.[1]

Yapım

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı, kurgusunu Murat Bör’ün üstlendiği ve yapımcılığını Funda Alp ve Orkun Ünlü'nün üstlendiği Eflatun Film imzalı dizinin ilk bölümü 25 Ekim 2013 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizide yönetmen, yapımcı ve senarist de oynamaktadır. Dizinin odak noktası, ekibin kurduğu Leyla the Band'dir. Dizideki konuşmalar genellikle Ali Atay'ın evinin havuzunda geçer. 3 sezondur yayınlanan ve finalsiz sonlanan Leyla ile Mecnun dizisinin üç dakikalık kısa finali gösterilmiştir.

Konu

Leyla ile Mecnun dizisi ani bir kararla yayından kalkınca, dizinin yapımcılarından Funda ve yönetmen Onur durumu oyunculara açıklar. Bütün dizi ekibi işsiz kalmıştır. İşi ve birbirleriyle çalışmayı seven ekip durumu kabullenmekte güçlük yaşar. Ali, canlandırdığı Mecnun karakterinin etkisinden bir türlü kurtulamamaktadır. Serkan’ın bir yanı hala “İsmail Abi”dir. Evli ve bir çocuk babası Osman ise dizideki karakteri Yavuz gibi bütün vaktini arkadaşlarıyla geçirmektedir. Cengiz herkesin gözünde hala Erdal Bakkal’dır. Ahmet, tıpkı İskender gibi bütün ekibin babası konumundadır. Kimse rolünden tam olarak çıkamamıştır ve her biri gündelik hayata adapte olmakta zorluk çekmektedir. Oyuncular Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak'a giderek yeni bir dizi yazmasını isterler. Üç yıldır aynı diziyi yazmakta olan Burak'ın yeni bir proje üzerinde düşünecek vakti olmamıştır. Herkes kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar...

Karakterler

Ana madde: Ben de Özledim karakterleri listesi
OyuncuKarakterAçıklama
Ali AtayAliLeyla ile Mecnun dizisi sonlandıktan sonra etkisinden çıkamamıştır. Sürekli rüyalarında Mecnun olduğunu görmektedir.Mecnun, onun bir parçası olmuştur. Leyla ile Mecnun bitince ekibin dağılmasını istemez. Yapımcı Şenol'dan sürekli iş teklifi alır fakat her defasında reddeder.
Serkan KeskinSerkanHala içinde bir İsmail abi vardır ve etkisinden çıkamamıştır. Sevgilisi Aslı tarafından terkedilmiştir. Bir deniz kızına aşıktır. Genellikle "Seko" diye çağırılır.
Osman SonantOsmanBir aile babası olan Osman'ın mutlaka bir projede çalışıp ailesini geçirmesi gerekmektedir. Ekibinden ayrı kalmayı istemez.
Sera TokdemirAli'nin çok yakın bir arkadaşıdır.
Ezgi ÇelikDeniz KızıSerkan'ın aşık olduğu deniz kızıdır.
Cihan ErcanCihanLeyla ile Mecnun için memleketi Ankara'dan İstanbul'a kadar gelen Cihan, dizinin yayından kaldırıldığını öğrenince şoka girer. Ali, Serkan ve Osman'ın kendini dışladıklarını düşünür.
Burak AksakBurakLeyla ile Mecnun'a üç yılını vermiş olan Burak, dizi yayından kaldırılınca aklına hiçbir dizi projesi gelmez. Melodi ile flört etmektedir.
Gülce OralMelodiLeyla ile Mecnun ekibinden herkesle röportaj yapmak ister. Özellikle Ali Atay ile röportaj yapmak istemektedir. Fakat bir türlü yapamaz. Burak'tan birçok kez çıkma teklifi almış olmasına rağmen her defasında reddeder. Leyla the Band hayranıdır.
Ahmet Mümtaz TaylanAhmetTıpkı Leyla ile Mecnun'daki rolü İskender gibi, tüm ekibin babasıdır. Rolünün etkisinden hala çıkamamıştır.
Cengiz BozkurtCengizErdal Bakkal karakterinden sonra tıpkı bir Erdal Bakkal gibi oynak, kıvrak ve eğlenceli birisi olmuştur. 2010'lar adlı diziden yine Erdal Bakkal rolüyle teklif almıştır.
Onur ÜnlüOnurLeyla ile Mecnun yönetmenidir. Dizi yayından kaldırılınca şirketinin borçları birikir ve ne yapacağını bilemez. Tutunduğu tek dal Leyla the Band'dir ve davulculuk yapmaya devam eder.
Sarp AydınoğluSarpDizideki rolü Benjamin'den sonra, kendini tiyatroya verir. Arkadaşları arasında "Sarpo" ve "Kalamar Ağız" diye çağırılır.
Köksal EngürKöksalHer ne kadar Leyla ile Mecnun'u sadece bir TV işi olarak görse ve göstermeye çalışsa da, herkes ona dizideki rolündeki gibi "Aksakallı Dede" tabiriyle seslenir.
Engin GünayEnginDizinin bitmesine üzülmüştür. Sürekli yemek yemek ister.
Funda AlpFundaYapımcıdır.
Çağlar YiğitoğullarıŞenolAkıllı, hırslı ve zengin bir yapımcıdır. Ali'ye sürekli iş teklif eder fakat Ali her defasında bir şekilde reddeder.
Mustafa AşıkMustafa
İsmail İçenİsmail
Bahar Selvi2010'lar adlı dizinin kadın başrol oyuncusudur.
Orkun ÜnlüOrkun
Cenker Aziz DirlikCenker
Fırat İkisivriFırat
Sarper AksoySarper

0 yorum: