Flaş Haber

24 Ekim 2013 Perşembe

Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 Final Güncellemesi Sızdırıldı


Samsung'un amiral gemisi Samsung Galaxy S4 için çıkarmaya hazırlandığı Android 4.3 güncellemesinin final sürümü internete sızdı. Üstün özellikleriyle ve donanım performansıyla dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesinin daha önceki sürümleri önceden de internete sızmıştı. Fakat bu sefer durum biraz farklı; çünkü SamMobile tarafından sızdırılan yeni sürüm final sürümü. Bu şu anlama geliyor; Android 4.3 güncellemesi yakında tarihte Samsung Galaxy S4 için resmi olarak yayınlanacak.
Tabi ki güncellemenin Türkiye'deki Samsung Galaxy S4 telefonlar için çıkarılması diğer güncellemeler göz önüne alındığında biraz daha geç olacak. Samsung Galaxy S4 Android 4.3'ün final sürümünü internete sızdıran SamMobile yeni güncellemenin detaylarından da bahsediyor. SamMobile'nin raporladığı bilgilere göre yeni güncelleme Samsung Galaxy S4 için çok büyük bir değişim sunmuyor. Fakat birçok küçük iyileştirmeye ve hata yamasına güncelleme içinde yer verilmiş. Bu da daha sağlıklı ve daha yüksek performansla çalışan bir Samsung Galaxy S4 demek.
Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 final güncellemesine SamMobile'nin sitesinden ulaşılabilmekte; fakat güncellemenin cihazınızda yüklü bütün bilgileri sileceğini belirtmekte fayda var. Eğer güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorsanız telefonunuzdaki bilgileri yedeklemenizi öneririz. SamMobile'nin Galaxy S4 Android 4.3 güncellemesi sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Alıntı: Tamindir.Com

0 yorum: